20100426

Trött, tråkig dag. Har fått ungefär 300 sidor läst men nu ger jag fan upp! Tar igen det i UB imorgon när jag faktiskt fattar vad jag läser..

Småland på onsdag och det känns som jag har jättemycket att hinna med innan. Har böcker jag måste få tag i imorgon och hitta lite referenser i men eftersom jag inte ens fattar frågorna vi har så vet i fan hur det kommer gå alltså. Funderar nästan på en rest, mest för att jag inte orkar nu. Jag vet ju inte ens om jag kommer få maila in uppgiften än och får jag inte det så blir det rest för jag blir inte klar innan onsdag. Jobbigt mitt liv är alltså. Stackars mig.

20100424

Jag vill starta en klubb! Eller att någon annan startar en riktigt bra jävla klubb, men helst vill jag starta en själv. En klubb som spelar sjukt bra pop och indie, känns som det är nåt som inte finns i Umeå. Tänk att dansa till Håkan, Shout out Louds, TTA osv.. Fyfan vad fint det vore!

Inte för att det är nånting som kommer hända men det är okej och fint och emellanåt helt fantastiskt att drömma!


På tal om musik, sådär lite inom parantes, mina grannar är sjukt irriterande. Klockan är typ 11, det är lördag och de har mage att slå i taket! På riktigt, jag har inte ens hög volym idag. Skulle de klagat nån dag hade det ju varit igår isf, då lyssnade jag högt. Dessutom, om man vill ha lugn och ro omkring sig bor man väl fan inte på Ålidhem, dessutom inte i studentlägenhet på Ålidhem och verkligen inte på Fysikgränd..! Sluta klaga och flytta till Ersboda liksom.

20100422

Gud vad jag är trött! Orkar inte göra nånting, går till skolan och sitter där och gäspar, går hem och dör i soffan.. Det är mina dagar ungefär.

Småland och Popadelica på typ en veckan, blir förhoppningsvis bra. Jag antar det iaf! Ska bara försöka få klart min hemtenta tills onsdag så jag kan lämna in den, vill inte behöva sitta med den i Småland men lite idogt pluggande söndag-onsdag ska nog lösa det med.

Nu ska jag se förlängningen i hockeyn, fast egentligen vill jag sova. Trött ju!

Roooompah!


Original Video - More videos at TinyPic

förfest!

20100404

Sedär! Tog ingen tid alls!



Mitt lilla, fina kök.



Min lilla, fina toa.



Mitt lilla, fina vardagsrum.



Mitt lilla, fina sovrum.

20100404

Dålig bloggerska jag är! Har liksom ingen fantasi att skriva.

Snart är påsken slut iaf och det ska bli skönt, känns som jag suttit och stirrat utan att göra något vettigt alls. Har inte ens pluggat, fast jag borde. På torsdag kommer en söt storasyster hit också och stannar ett par dar, kommer nog bli fint alltså.

Jag har tagit bilder på min lägenhet också, ska photoshoppa lite så kanske jag lägger upp dem här. Pyss

RSS 2.0