20100325

Ikväll är det Umeå Open! Jag är sjukt peppad alltså. Innan det ska jag och Maria på en vild shoppingspree, eller kanske inte, men nåt fint ska jag nog kosta på mig. Och så måste jag köpa en ny concealer, igen.. Grr. Har iaf 100:- i rabatt på H&M så det får nog bli därifrån.

Men ja, pepp på Alme ikväll och Mixtapes and Cellmates!

Förresten, min x-tangent är sjukt seg. Måste slå på den, inte okeeej.

20100319

Kanske borde jag ta tag i det här med att blogg. Kanske, om fredagkvällar när magen värker av för mycket chips och choklad. Eller kanske när jag är som allra allra tröttast efter världens längsta dag. Det låter kanske så jävla bra.

Kanske älskar jag min lägenhet så jävla mycket också. Kanske fick jag nya tapeter idag som är helt fantastiska. Kanske har jag inflyttningsfest imorgon och planerar världens värsta bakisdag på söndag för att sen ta tag i mitt liv och både träna och plugga stenhårt. Kanske!

20100309

Damdidam. Nu har jag flyttat, det är gött som fan och ungefär allt jag har att säga. Min lägenhet är fantastisk, jag ska få byta tapeter och lite sådär, så den kommer bli awesome. Och jag har typ packat upp allt, woho.

Maria och jag är fan bäst, på riktigt. Bar huuuuur mycket som helst igår, vi flyttade på två personer liksom! Jag har nästan packat upp allt också, känns bra. Slänger upp en bild eller två när jag är klar. Pyss!

RSS 2.0