20091028

Jag hittade en jättefin etta idag, en stor och billig, och det gjorde mig så glad. Jag vill verkligen flytta, känner att jag är less på att bo med folk. Jag vill få bo själv, göra som jag vill, skita i att ta hänsyn till andra, inte behöva kompromissa och bara göra på mitt sätt. Står det disk framme så kommer jag inte ha nån annan än mig själv att skylla i motsats till att alltid gå runt och vara lite småirriterad. Jag tror väl iofs att jag i början om jag skulle bo själv skulle hålla lite ordning, mest för att jag är less på att det är stökigt, men sen skulle det säkert förfalla. Men då är det bara mitt fel och det är jag som ska ta reda på det, inte gå och vara irriterad tills nån fixar sin skit. Jag hoppas på lägenheten iaf. Jag kan lära mig att älska den.

Annars har jag träningsvärk i hela kroppen efter världens gympass på IKSU, ikväll hade vi tjejkväll med cirkelmassage vilket var cpskönt och nu ska jag lägga mig och gosa med min värmekudde i brist på en man att skeda med och som kan pilla mig i håret.

20091027

Hade världens sämsta morgon idag. Vaknade av att jag fick sms av Albin vid halv nio typ, där det stod att vi hade obligatoriskt seminarie som började 8.15 vilket jag inte alls hade förstått, utan jag trodde mitt seminarie låg på eftermiddagen och att jag gick 13-15, men tji fick jag, 8-15 var tiden för dagen och det var två seminarier planerade. Så, jag for upp och min sedvanliga morgonfrilla krävde en dusch vilket den fick lite snabbt under rinnande vatten. Jag kokade kaffe, hällde i en termos, plattade luggen litegranna och sprang mot bussen - som aldrig kom.. Nåja, efter en stund dök en buss upp och jag kom till skolan en kvart innan första seminariet slutade. Resten av dagen har jag känt mig urusel och jävligt ful.

Ikväll var jag med Emma på spinning, sista passet med den sköna musiken. Lite bittert, men nästa vecka är det 40 minuters klättring som gäller, lär vara sjuuukt jävla jobbigt och jag peppar det! Har ju tänkt bli superfit så jag också för pojkvän (höhö, skämt, den som vill ha mig får fan ta mig som jag är). Satt för övrigt och tänkte på att Distillers - Beat you heart out vore en jävligt skön låt att spinna till.

Imorgon planerar jag att städa mitt rum, gymma med Emma, plugga lite och antagligen ha tjejkväll på kvällen. Kan bli en fin dag! På torsdag ska jag ner på stan med Maria, på fredag har jag inga planer ännu så fill me in och på lördag blir det halloweenfest på Grubbe och jag har bäst utklädnad!

Men nu ska jag duscha av mig min torkade svett. Mums!

20091024

Jag har ny blogg.
Jag har liksom tröttnat på att kalla mig elitsoldat, det känns rätt förlegat.
Ska kanske försöka skriva lite mer ny, ha en seriös blogg osv.

Nåja. Jag har antagligen bakat världens godaste kladdkaka så jag ska sätta mig och käka den samtidigt som jag ser på The Vampire Diaries. Och förresten så har jag garderobsrensning nån dag i veckan eftersom mina galgar inte räcker till längre så är det nån nån vill ha, hojta till!

RSS 2.0