20100129

Jag har ett nytt nöje, Legend of the Seeker. En ganska corny fantasyserie jag självklart fastnade för. Anledningen? Jo, vänta.



Jag vet inte vad ni säger, men bara att kolla på honom räcker. Alltså, woh. Jag säger då det. Damn girl!
Jaa, men nu vet ni ju vad jag sysslar med när jag inte gör nåt annat.

20100122

Tänkte bara säga att jag lever, min arm värker till och från, det kliar som satan under gipset, vi ska skriva dikter igen och jag blir så satans less på't, jag äger numera ett komplett hushåll i.o.m min lilla soffa, jag får fett mycket i lön, jag har redan slösat lite på att par vita converse, jag ska köpa en ny liten telefon, jag ska köpa grejer jag kan behöva till min superfina lägenhet, jag är partysugen som fan men det känns jobbigt med gips och ja.

Min läkare ringde förresten idag, 2 sekunder efter att vi fått rast, vad är oddsen! Jag ska iaf strunta i den kallelse jag fått och få en ny - till handkirurgen. Tydligen hade de eftergranskat mina bilder och tyckt det varit bäst så, skönt att veta att de tänker på mig iaf.

OOOOCH som en liten avslutning denna afton, en bild på min lägga!



20100115

Hehe, jag har brutit armen. Eller, brutit och brutit, har ett benfragment som gått av tydligen och möjligtvis en led som keffat sönder. Såå, nu ska jag gå med gips i tre veckor, sen gå på återbesök och efter det så får vi se. Och bara så ni vet så kommer jag inte blogga på fruktansvärt länge alltså för det tar typ en evighet att skriva. Puss for now!

20100108

Hej söta och fina du!

Nu är jag i Umeå igen, det är nice. Tågresan var ett helvete, var svinkallt, alltså jag överdriver inte om jag säger att jag skakade tre fjärdedelar av resan. Horribelt! Det var antagligen världens skummaste man på tåget också, han gick och pratade (skrek) i sömnen. Så rapade och fes han i sömnen också, lite som jag i vaket tillstånd, fnissfniss.

Småland var bra, sånär på hela tiden. Känns som jag jobbade mest och gjorde ingenting. Nästa gång jag är hemma ska jag vara mer ledig, och försöka träffa mer folk. Det känns som en klok plan faktiskt. Känner att jag inte hann med att träffa alla som jag ville och de jag träffade träffade jag fan inte tillräckligt länge nånstans! Tja, förutom Hanna kanske. Fast, en filmkväll på en månad.. Det är dåligt det med, men sjukt trevligt var det.

Sitter och fördriver tiden. Såg en film istället för att tentaplugga, jag är såå duktig alltså. Ska försöka lära mig allt om nätverks-, planerings- och aktiveringsstrategier nu!! Att jag över huvudtaget minns vad de heter är ju rätt fantastiskt bara det.

Nästa vecka ska jag se min lägenhet! Jag hoppas den är så fin som jag föreställer mig, helt fantastisk ska den vara! Alla ska vilja hänga hos mig jämt för att jag har det så fint!! Fast, jag behöver nog en soffa..

Nåväl, nåväl. 2010 (twenty ten som de sa på Eurosport, heheh) har börjat bra åtminstone. Jag peppar mycket. Jag peppar Umeå Open, Hästpojken, Popadelica och massa massa annat. Jag peppar alla fina vänner jag har och alla roliga äventyr vi ska hitta på! Jag peppar än bättre höst en förra var, en höst i 2008års anda. Det var en fin jävla höst det. Så sjuk på alla sätt och vis!

Jaja, okej. Nu ska jag kissa. Sen ska jag tentaplugga. Joy! Det är smällar man får ta, som Love Antell så fint säger.

RSS 2.0