20091230

Det är väl nu det är hög tid att sammanfatta året egentligen, men jag orkar inte tänka tillbaka på vad jag har gjort eller velat göra. Det har varit ett långsamt, trist och melankoliskt år med få ljusglimtar. Inget att hurra över faktiskt.

MEN! Vändningen kom idag. Jag har fått en lägenhet och jag hoppas där med att 2010 blir miljontals gånger bättre än 2009 ens övervägde. Jag får vara ensam och jag älskar det.

20091228

Vill att ett dåligt tvåtusennio ska övergå i ett bra tvåtusentio.






Nu.

20091222

Jag har börjat göra lite planer för 2010, eller åtminstone mål att uppfylla. Än så länge har jag inte kommit längre än att:

1. Skaffa en lägenhet
2. Sjunga så jävla högt i duschen att en granne knackar/slår i väggen/golvet/taket.
3. Ha så högljutt sex att en granne knackar/slår i väggen/golvet/taket.
4. Sluta knäcka fingrarna på riktigt! Tre års nyårslöfte nu så nångång måste jag nog lyckas lösa det.
5. Hitta en riktig man.

Ja, ni ser. Avancerade grejer. I övrigt är allt fina fisken! Jag sliter på posten, har ont i fingrarna och är allmänt tjohej. Imorgon ska jag ner på stan och fixa den sista julklappen och köpa alkoholhaltiga drycker. Sen ska jag byta julklappar och på kvällen blir det uppesittarkväll med Frida och Tommie (ja, pensionärsvarning!!!).

Eller vafan, allt är inte alls fina fisken. Jag känner mig utelämnad! Överkörd! Blassé! Som om jag inte betyder nåt! Det är nog bara en felaktig tanke men det känns lite så. Som om jag är ett sistahandsval för alla. Äh.

För övrigt: ingen som bjuder på nyårsfest eller är sugen på vuxenparty?

20091217

Sisådär ja. Äntligen ska jag skriva lite, woho. Sitter och väntar på Sandra som ska komma hem med ett paket från H&M så vad är bättre än att fördriva tiden lite?

Jag är hemma i Småland nu. Det snöar och är snorkallt men det är fint och jag gillar det. Snö gör världen så mycket vackrare! Det blir till och med okej att stå och slita på Posten, vilket jag gör. Fast jag sliter inte, det finns rätt lite att göra. Idag har jag antagligen glot rakt ut mer än jag arbetat, men vad gör det när man får gratis frukt?

Annars då? Jag ska inte flytta till Stippan, Emma har fått praktik i Umeå! Jag är sjukt glad över det samtidigt som jag har sjuk panik över att hitta en lägenhet. Nog ska det lösa sig ändå, jag har blivit erbjuden en tvåa på Carlshem men jag är inte så säker på att jag vill ha den. Carlshem är långt bort alltså, och så är lägenheten dyr och alldeles för stor. Har sökt ett par tvåor på Ålidhem, behöver egentligen ingen tvåa men ettor är helt omöjligt att få tag i verkar det som. Ligger inte ens några ute nu. Nä, men det ska väl lösa sig. Annars får jag sova i Emma och Jenkans vardagsrum ett tag.

Jag planerar att söka jobb också! Posten i Umeå. Inte illa! Ska bara skriva ett personligt brev också, känns lite jobbigt. Vad skriver man om sig själv liksom? Sandra får hjälpa mig!

Nu ska jag kika på mina nya kläder, fnisselifniss!

20091207

Ah, vilken dålig bloggare jag är! Ska försöka med en lite uppdatering såhär på morgonkvisten.

Imorgon åker jag till Småland för att vara där en månad och jobba, slöa, tentaplugga och träffa massa mysiga människor. Ska även försöka plita ihop nån dikt på bunden vers till Skapande Svenskan och skriva inledning till en berättelse som ska handla om tre personer på tre olika platser som på nåt sätt ska hänga ihop. Kan bli kul! Har en del tankar kring det, bland annat en bilolycka! Fniss alltså.

Annars har det inte hänt så mycket alltså, har haft "lov" i typ två veckor nu och inte gjort ett skit mer än att läsa lite fantasy eftersom jag är en tönt. Har också haft lite småpanik över att dumma USA haft uppehåll med en del serier de senaste veckorna men nu verkar det vara på rätt köl igen. Såg senaste Desperate Housewives-avsnittet nu och jag vet fan inte hur jag ska kunna vänta en vecka med att få se vad som händer!!! Ska inte spoila nåt men sjukt spännande iaf, fan.

Jaha, men annars då? Ja vät som int. Händer inget direkt så ja. Vi får se.

Förresten, på lördag ska jag till Ullared! Tror jag ska bli som de som bor där två veckor varje sommar, handlar för 50.000 och är allmänt white trash-feta. Mums!

RSS 2.0